کیف بیمارستان

یکی از مهم‌ترین کارهایی که هر مادر و پدری لازم است در ماه هشتم بارداری انجام دهند، تهیه وسایل ساک بیمارستان است. این کار به آن‌ها کمک می‌کند تا برای ورود کودک دلبند خود به خانواده آماده شوند و مادر نیز دوره زایمان خود را در بیمارستان را با آرامش خاطر بیشتری بگذراند. در ادامه لیستی از این وسایل ضروری را با هم مرور می‌کنیم.

لوازم مور نیاز کودک در بیمارستان

لوازم مور نیاز مادر در بیمارستان

پزشکان با استفاده از آن‌ها، سابقه پزشکی شما را بررسی می‌کنند و بعد اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

در صورتی که برنامه زایمان دارید، آن را در دسترس پزشکان و پرستاران قرار دهید تا در صورت بروز هر سوالی در لحظات آخر قبل زایمان به آن مراجعه کنند.

پس از زایمان ممکن است در پاهای خود احساس سرما کنید، بنابراین پوشیدن جوراب مناسب می‌تواند به شما کمک کند.

بیمارستان یک دمپایی در اختیار شما قرار می‌دهد اما بهتر است خودتان دمپایی که با آن راحت هستید و به‌آسانی به پا می‌شود و از پا در می‌آید همراه داشته باشید.

از آنجایی که لب‌های شما ممکن است هنگام زایمان خشک شوند یا ترک بخورند، بالم لب به شما کمک می‌کند تا لب‌های‌تان هیدراته بماند.

بعضی از مادران در حین زایمان به کمی ماساژ نیاز دارند. اگر شما هم فکر می‌کنید از آن دسته هستید لوسیون یا روغن ماساژ در کیف خود داشته باشید.

در صورت احساس گرمای زیاد حین زایمان، می‌توانید مقداری آب روی صورت و گردن خوود بپاشید یا مقداری آب خنک روی پیشانی‌تان بریزید.

بیمارستان بالش‌هایی در اختیاری شما قرار می‌دهد، اما ممکن است آن‌ها برای شما مناسب نباشند. بنابراین بهتر است بالش مورد علاقه و راحت خود را همراه داشته باشید.

برای استراحت بهتر در زایشگاه شلوغ و پرنور، می‌توانید از این وسایل استفاده کنید.

در صورتی که لازم است چند روز در بیمارستان بمانید، برای قدم زدن در آن دوران چند لباس راحت همراه خود داشته باشید. علاوه بر آن ممکن است بیمارستان‌ها هم بسیار گرم باشند و لباس با وزن سبک‌تر می‌تواند انتخاب بهتری باشد. همچنین برای شیردهی راحت‌تر لباس‌های جلوباز به همراه داشته باشید.

خونریزی بعد از زایمان طبیعی است و توصیه می‌شود از نوارهای بهداشتی مناسب با قدرت جذب بالا استفاده کنید. اوایل ممکن است هر یک تا دو ساعت یکبار نیاز باشد نواربهداشتی خود را تعویض کنید اما طی چند روز بعدی خونریزی کاهش می‌یابد.

به دلیل بی‌اختیاری احتمالی ادرار و ترشحات و لک‌هایی که در این دوران پیش می‌آید، بهتر است چند شورت یکبار مصرف به همراه داشته باشید.

سینه‌های شما به دلیل ورود حجم زیاد شیر در این دوران متورم و حساس می‌شوند و بهتر است از سوتین‌های مخصوص شیردهی استفاده کنید.

دستمال کاغذی، حوله دستی، روکش توالت‌فرنگی، برس مو، شانه، مسواک و خمیردندان، سشوار، نرم‌کننده، ضدعفونی‌کننده، مرطوب‌کننده، گیره مو و گل سر، کلیپس، اسپری ضدعفونی‌کننده برای دستشویی، کیسه پلاستیک برای لباس‌های کثیف را فراموش نکنید.

اگر عینکی هستید، به یاد داشته باشید که آن را همراه خود ببرید.

در صورتی که ممکن است چند روز در بیمارستان بگذرانید، وسایل سرگرم‌کننده مانند کتاب، مجله یا پخش‌کننده موسیقی همراه خود ببرید.

در صورت نداشتن مشکل دیابت بارداری، می‌توانید برای روبرویی با مشکل افت قند خون شکلات بخورید. شکلات‌ تلخ حاوی آهن نیز به بالا بردن سطح آهن خون شما کمک می‌کنند. شکلات بدون قند یا آب‌نبات‌ها نیز دهان شما را که در این دوران ممکن است بیشتر از همیشه خشک ‌شود، مرطوب نگه می‌دارد.

گاز استفاده شده برای بیهوشی زایمان، طعم دهان بعضی از مادران را تلخ کرده و حالشان را بد می‌کند. جویدن یک آدامس نعنایی علاوه بر خنک و خوش‌طعم کردن دهان، باعث بهتر شدن حال شما هم می‌شود.

لوازم مور نیاز همراه در بیمارستان